Avisar de contenido inadecuado

otium o (neg)otium

{
}

l'altre dia va venir a donarnos una xarrada un escriptor, del qual no en recordo el nom :P (en quan el sapiga edito) de moment us dic que ha escrit un llibre que es diu "ziga". Bé el llibre tracta de els seus viatgesper unversitats de tot el mon i va venir a explicarnos una mica com funcionava la vida a corea. A corea hi ha el sistema del confucianisme. aquest sistema estableix una piramide en la cual no pots adreçarte amb massa confiança al  superior i ekl nom no es important sino la edat.

El cas es que ens va explicar que va fer una xarrada, crec que era per a daewoo en la que parlant amb uns funcionaris d'aquesta empresa es va adonar la la diferencia entre otium i NEGotium.

Otium en llati es oci i negotium negoci.. ens va explicar que si no tenies "otium" tenies "negotium" i aqui es on jo vaig veure la principal diferencia entre aqui i corea, a corea viuen per treballar (l'otium es limita al temps de la universitat) i aqui vivim per l'oci.

No se si ens volia transmetre aixo pero aixo es el que em va arribar a mi aixi ala a viure l'"otium" 

{
}
{
}

Comentarios otium o (neg)otium

JoJoJoJo....t'he trobat el blog xD Parlant del tema, va estar bé aquella xerrada, molt millor que la del tio aquell que parlava del Mozart :PPD: Me mole el blog  jajaja
jeje!! bueno le trobat! Busqueda finalitzada. Veig k la pauline t'ha deixat un comentari!! Ma avançat!! K hi farem!! Bueno, dirte que esta xulo el blog, me mole, me mole Burla!! Sobretot lo de la xerrada, ho has plasmat mu b, i per cert, la paula te molta raó quan diu k va estar millor que el de Mozart, xk va ser un coñas!!Eis, i si vols una opinio personal: posa alguna de les teves super firmes, que estan guapisimes, m'encanten!! :)Fins la proxima visita!
emrac carme 03/05/2006 a las 21:45
Asi lo are xD :P ya opsare les meues sigs
siqopata adri 03/05/2006 a las 21:55

Deja tu comentario otium o (neg)otium

Identifícate en OboLog, o crea tu blog gratis si aún no estás registrado.

Avatar Tu nombre